HTML

What The Fuck?

What The Fuck? Az internet és a közélet mocskai és értékei. Legyen szó politikáról, gazdaságról, vagy akár TV műsorokról, YouTube videókról.

Propeller

Külső feed

Houston we have a problem

HTML

Sub Bass Monster beszólt Slotának!

2009.09.07. 21:22 JohnDo

Magyarországon a legtöbb hírportál szavazásban megkérdezte látogatóitól azt, hogyan is látják a magyar-szlovák viszonyt. Természetesen a többség kaotikusnak és pattanásig feszültnek ítélte a helyzetet.  Érdekes módon, demokratikus úton szeretnék a magyarok megoldani ezt a kínos és elkeserítő helyzetet. Személy szerint én már azt is feltételeztem, hogy egyes szélsőséges emberek Szlovákia megszállására fognak buzdítani különböző hírportálokon. Ez szerencsére elmaradt, de a ,,politikai elit” csak annyit tesz, hogy küldözget ide-oda delegációkat, mosolyognak és pofátlanul azt mondják: nyugi srácok, mi majd megmondjuk nekik a frankót. Sub Bass Monster azonban erre nem várt és egy olyan dalt írt, melyre igazán büszkék lehetünk. Kicsit beszól Slotának, kicsit odamond az EU-nak és talán kicsit ráébreszt minket arra, hogy nem szabad tétlenül néznünk azt, hogy visszafogják szeretett anyanyelvünket.

 

1 komment

Címkék: politika szlovákia kérdés balhé slota monster bass sub

A bejegyzés trackback címe:

https://wazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr641366945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tegee 2009.09.09. 10:22:18

Az igazi az lenne, ha Sub Bass Monster szlovákul is előadná...
Bár belegondolva... azon a nyelven rappelni...
süti beállítások módosítása