HTML

What The Fuck?

What The Fuck? Az internet és a közélet mocskai és értékei. Legyen szó politikáról, gazdaságról, vagy akár TV műsorokról, YouTube videókról.

Propeller

Külső feed

Houston we have a problem

HTML

A Jobbik megkezdte az elszámoltatást!

2009.07.18. 11:27 JohnDo

Nagyon úgy tűnik, hogy Retkes Attila elszólta magát, amikor bocsánatot kért az SZDSZ elmúlt 15 év korrupciós ügyeiért. Természetesen erre lecsapott a Jobbik és most jól feljelentik az összes csúnya, rém gazdag politikus bácsit. Érdekes dolog, hogy ha Retkes is tudott ezekről lehet-e bűnrészességgel vádolni?

Retkes Attila SZDSZ elnök kijelentése miatt a Nemzeti Nyomozó Irodához és a Fővárosi Nyomozó Ügyészséghez fordult a Jobbik. Mint köztudott, Retkes Attila, az SZDSZ új elnöke, megválasztását követően bocsánatot kért azokért a korrupciós ügyekért, melyekben a párt az elmúlt 15 évben érintett volt. A „korrupció”, mint fogalom, a Büntető Törvénykönyv szerint vesztegetés bűntettének minősül, de más gazdasági bűncselekmények megvalósulását is jelentheti. Tekintettel arra, hogy Retkes Attila – mint az SZDSZ belügyeit és működését feltételezhetően jól ismerő – legitim pártvezető, kijelentésének valóságtartalmát nincs jogunk megkérdőjelezni.

Mondandóját csak alátámasztja dr. Medgyessy Péter volt miniszterelnök 2004-ben elhangzott azon megjegyzése, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel Véleményünk szerint az SZDSZ elnökének kijelentése elegendő okot ad arra, hogy a bűnüldöző csúcsszervek nyomozást indítsanak, feltárják ezen korrupciós ügyeket, és a párt érintett tagjait átadják az igazságszolgáltatásnak.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem csak beszél a hazát kiárusító, a közvagyont ellopó politikusok elszámoltatásáról, hanem azonnal cselekszik. Mi nem várunk bársonyszékekre, mint a Fidesz, hanem élve a törvények adta lehetőségekkel a Nemzeti Nyomozó Irodához, valamint a Fővárosi Nyomozó Ügyészséghez fordulunk. Természetesen ezt a lehetőséget Retkes Attilának is meg kívántuk adni, mostanáig vártunk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr691252905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyirtass 2009.07.18. 20:33:41

Na éppen ideje volt, hogy valaki megkezdje!
Gratulálok hozzá a Jobbiknak.
További sikeres elszámoltatást kívánok!!!
süti beállítások módosítása