HTML

What The Fuck?

What The Fuck? Az internet és a közélet mocskai és értékei. Legyen szó politikáról, gazdaságról, vagy akár TV műsorokról, YouTube videókról.

Propeller

Külső feed

Houston we have a problem

HTML

Csendrendelet: Megszopta a ZP- Nem kicsit, nagyon!

2009.07.26. 12:13 JohnDo

A ,,nyár leghosszabb fesztiválja” kétségtelenül szórakoztató, igényes és jó. Természetesen a 60 éves nénikék hevesen tiltakoznak: ,,Bezzeg az én időmben nem volt ilyen hangos a zene”. Az egyik fórumon beírták még tavaly, hogy ha a ZP nem zár be, öngyilkos lesz egy nő. Azóta nem tudni, hogy mi történt vele, feltehetőleg él és virul. Az öregecskedő korosztályon kívül, a diszkósok utálják ezt a helyet, mert itt a csajok nem tudják rázni a seggüket, a srácok pedig nem lehetnek elég RAJ-ok. Mivel sok nyugdíjas van, a politikai réteg (bár ez már nem politika, ami ebben az országban megy) is bele kívánt szólni. Kivonulgattak, anyáztak, bezárással fenyegetőztek, de a Zöld Pardonba a mai napig vidám (és ittas) fiatalok járnak.

 

Ha be nem is zárták, egy kicsit megszívatták őket, meg a környező helyeket is. A Terézvárosi önkormányzat összedobott egy rendeletet, melyben megaszondták, hogy 22:00 után nem lehetnek nyitva a szórakozóhelyek. Vagyis de, csak ahhoz a 0-ra kell levenni a hangerőt, ergo annak is több értelme van, hogy az mp3-adat hallgatod. Ha ebbe mégis belemegy a hely, akkor sem lehet este 10 után alkoholt árusítani, mert az csúnyadolog és kérem szépen nem szabad ilyen példát mutatni a 8-10 éves gyerekeknek. Mondjuk azt a szülőt is faszkorbáccsal kéne ütni, aki nem dugja 7-8 fele ágyba a kisgyereket. Hohó, mielőtt még elfelejtem nem csak ez az indok. A lakókat nagyon zavarja. Jó ezt tényleg valamilyen szinten meg lehet érteni, de az akkor is nonszensz, hogy a fiatalok nem érezhetik jól magukat szinte már sehol. Tiltakoznak a ZP, a Budapest Parádé a Sziget ellen, szóval ez így most biztos trendi. 

 

Mindenesetre a Zöld Pardon kiadott egy közleményt, melyben péntekre várta a hozzájuk toleráns embereket. Sajnos erről lemaradtunk a szerzőtársakkal, de teljes mértékben kiállunk eme nagyszerű szórakozóhely mellett, a politikusok meg bekaphatják...

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene politika szórakozás zöld buli szórakozóhely felhívás zp pardon csendrendelet

A bejegyzés trackback címe:

https://wazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr31268995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása