HTML

What The Fuck?

What The Fuck? Az internet és a közélet mocskai és értékei. Legyen szó politikáról, gazdaságról, vagy akár TV műsorokról, YouTube videókról.

Propeller

Külső feed

Houston we have a problem

HTML

Vona beszólt Dr. Baka Andrásnak - Nyehehehe

2009.07.22. 00:28 JohnDo

 

Hazafelé jövet szentül megfogadtam, hogy a Margitszigeten látott SÜN!-ről fogok írni, de annyira pörögnek az események, hogy ezt későbbre kell halasztanom. Mint mindenki tudja, a Jobbik mérhetetlenül megosztja a magyar társadalmat. Vannak, akik egyszerű mocskos szélhámosoknak nevezik Vonát és csapatát, míg mások bennük látják a reményt és a megváltást. Nos, nem tisztem eldönteni, hogy melyik tábornak van igaza, de azt még egy apolitikus magyar is tudja, hogy a Jobbikot ott szopatják, ahol tudják. És, hogy miért? Olyan kérdéseket vetnek fel, melyekre valóban szükséges minél előbb választ találni, de ezek sérthetik a nagykutyák érdekeit. Ez a büdös nagy igazság. Dr. Baka András bebizonyította, hogy nem Jobbik szimpatizáns mikor kerekperec megmondta a Hír TV-nek: ,,...ezt pártot fel lehet osztani". Ez a kijelentés nem nagyon tetszhetett Vonának, mert egy nyílt levélben finoman, de határozottan beszólt neki. Eksön van kéremszépen...


Tisztelt Elnök Úr!

Megdöbbenéssel olvastam azon megnyilatkozását, miszerint nem zárja ki elvi lehetőségét a Jobbik feloszlatásának.

Ön a Hír Tv kérdésére, amely a Jobbik feloszlathatóságát tudakolta, úgy nyilatkozott: elméletileg megvan a lehetőség egy párt feloszlatására, de konkrétan nem foglal állást, mert nem szeretne befolyásolni egy esetleges jogi eljárást. Ezzel a kijelentésével Ön azt a képzetet keltette, mintha a Jobbikkal kapcsolatban valamiféle jogi eljárásról vagy annak lehetőségéről tudomása lenne.

Kijelentésének a fenti módon való megfogalmazását elfogadhatatlannak tartom, és kíváncsi lennénk az Ön véleményére azzal kapcsolatban, hogy feloszlathatónak tartja-e az ország tönkretételéért felelős SZDSZ-t és MSZP-t vagy éppen a felmerült sorozatos pénzügyi visszaélések miatt az OCÖ-t, esetleg a Mazsihiszt, amely működésével még a hazai zsidóság egy jelentős részében is megütközést kelt.

Amennyiben Ön a kijelentését úgy értette, hogy az minden pártra vonatkoztatható, akkor a demokratikus jogállam tekintélyének megőrzése érdekében a nyilvánosság előtt pontosítania kellene azt. Ha viszont kizárólag a Jobbikkal kapcsolatban foglalt állást, ahogy azt a média és ezáltal a közvélemény is értette, akkor véleményem szerint Ön mint a Legfelsőbb Bíróság elnöke durván kilépett a pártatlanság kereteiből, és szégyent hozott arra az intézményre, amelyet a legmagasabb szinten képvisel. A legkevesebb, ami egy ilyen méltatlan helyzetben elvárható, hogy sürgősen bocsánatot kér a Jobbik tagjaitól és attól a közel 430 ezer választópolgártól, akik néhány héttel ezelőtt – élve demokratikus jogaikkal – ezt a pártot találták méltónak arra, hogy őket és ezáltal Magyarországot képviselje az Európai Parlamentben.

Tisztelettel:
Vona Gábor,
a Jobbik elnöke

3 komment

Címkék: politika bíróság jobbik balhé párt vona

A bejegyzés trackback címe:

https://wazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr521260087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Devergo 2009.07.22. 07:51:10

Nagyon jó a Vona levél. Vona úr pedig csak azt felejti el, hogy a magyar társadalom többsége még nem vevő az erőszakos társadalmi változások kikényszerítésére, mint Vona Úr kedves Barátja a
hídfoglaló Budaházy Úr stb. Ha pedig a Vona féle csapatot a Budaházy felől nézzük, az esetben mindjárt egyszerűbb a képlet, s nem is lenne nagy
bűn az az oszlatás.

nyirtass 2009.07.22. 15:17:07

@Devergo:
"Vona úr pedig csak azt felejti el, hogy a magyar társadalom többsége még nem vevő az erőszakos társadalmi változások kikényszerítésére,"
1./ A demokrácia érvényesítésének kikövetelése mióta egyenlő az "erőszakos társadalmi változások kikényszerítésével"?
2./ Milyen konkrét cselekményt vagy intézkedést tudsz megnevezni a Jobbik részéről ami az "erőszakos társadalmi változások kikényszerítésre" utal a Jobbik részéről?
3./ "A társadalom többsége még nem vevő az erőszakos ..."
- Az erőszakra a Jobbik sem vevő!
- Miből gondolod, hogy a társadalom többsége nem igényli a jelenlegi korrupció, mocsok, az ország és társadalom züllesztés radikális felszámolását?
Talán megszámoltad, hogy melyik oldalon van több ember? -azok közt akik radikális, gyors, változást akarnak, - vagy ott ahol jólérzik magukat a dagonyában?

Devergo 2009.07.22. 17:04:37

@nyirtass. Szép a 15.17-kor tett hozzászólásod.
Erre ennyi: madarat tolláról, embert barátjáról.
Mi van a Budaházy - Vona barátsággal. Tart még ?
Nem tudod Budaházy mennyit fog kapni. Én kb. sejtem: 10- 15 évet. Dagonyázni lehet majd a széljobbon is. Akkor boldog leszel ?
süti beállítások módosítása